U H&M Home stigli su novi dodaci za dom koji izgledaju kao dizajnerski komadi

Foto: hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M Home, poznat po modernim i povoljnim rješenjima za uređenje, ima nove detalje za dom. Najnoviji artikli izgledaju kao luksuzni dizajnerski komadi, ali s pristupačnijim cijenama. Izdvojili smo nekoliko favorita, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Ogledalo od kamenine, 29.99 eura
Veliki svijećnjak, 14.99 eura

Mirisne svijeće u elegantnim posudama privlače pažnju svojim luksuznim izgledom. Osim što ispunjavaju prostor divnim mirisima, služe i kao lijep dekorativni detalj.

Mirisna svijeća u keramičkom držaču, 19.99 eura

Nova linija posteljina donosi lijepu kombinaciju udobnosti i stila. S cvjetnim i grafičkim detaljima u pastelnim bojama, stvara ugodnu atmosferu i daje eleganciju vašoj spavaćoj sobi.

Seersucker set jednostrukih navlaka za poplun, 29.99 eura
Komplet navlaka za poplun s uzorkom za dupli/king size, 44.99 eura
Reljefna zidna umjetnost, 49.99 eura

Dekorativni jastuci iz nove kolekcije donose moderno osvježenje vašem prostoru s grafičkim motivima koji su istovremeno upečatljivi i elegantni.

Navlaka za jastuk s uzorkom, 4.99 eura
Tiskana navlaka za jastuk, 17.99 eura
Vrećica za rublje od jute, 34.99 eura
Visoka kamena vaza, 29.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.