"Tako je dobar": Sofia Richie otkrila koji joj je najdraži miris

Foto: EPA/jomalone.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVA "IT" djevojka Sofia Richie imala je dobar mjesec, čak možemo reći da je svojim TikTok videima "slomila internet". Od vjenčanja na jugu Francuske do medenog mjeseca postala je jedna od omiljenijih djevojaka interneta, koji ju je i prozvao licem estetike tihog luksuza

Sada je učvrstila svoj status bezvremenske ikone stila udruživši se s klasičnim mirisnim brendom Jo Malone. Sofia i Jo Malone savršeno se slažu u estetici, ali partnerstvo je mnogo dublje. "Prvi put sam se zaljubila u Jo Malone London u kući roditelja mog supruga", kaže Richie u videu objavljenom u suradnji s brendom.

Aromatični miris za žene

"Svaki put kada bih otišla do njihove kuće, pitala bih ga koju to svijeću pale. Treba mi!" rekla je. Sada kaže da je to jedina mirisna svijeća koju ona i njezin muž imaju u kući. Richie se također kune u mirise ovog brenda. "Pronašla sam svoj prepoznatljiv miris", kaže ona za Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt.

"Ovo je moj najdraži, najdraži miris. Tako je dobar. Osjećam se sigurno i smireno kao da sam na plaži i opuštam se", dodala je. Miris ima početnu notu ambrette, radi se o sastojku koji je na granici drvenastog i cvjetnog. U srcu parfema je morska sol, a bazna nota je kadulja. 

Ovaj miris može se kupiti i kod nas, dolazi u pakiranjima od 30, 50 i 100 ml, a cijena se kreće od 70.99 eura (534.87 kn). Možete ga vidjeti ovdje. Osim u našim parfumerijama, dostupan je i u francuskoj Sephori koja šalje k nama, a tu je nešto povoljniji pa se cijena kreće od 63 eura (474.67 kn).

>> TikTok ju je proglasio kraljicom tihog luksuza, a njezine outfite mnogi kopiraju

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.