TAG Heuer ima nove satove. Pogledajte kako izgledaju

Foto: tagheuer.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČEO je ovogodišnji LVMH Watch Week, što znači samo jedno - cijeli niz marki lansirat će nove modele satova. Jedno od najpopularnijih imena na tom popisu je TAG Heuer - i novim izdanjima nije razočarao. Marka je na tržište lansirala pet novih modela, i to od kronografa s tourbillonom do novih ronilačkih satova na solarnu energiju.

Carrera Chronograph Dato i Tourbillon

TAG Heuer je prošle godine obilježio 60. godišnjicu marke novim modelima, a proslava se nastavlja i u ovoj s dva nova izdanja Chronographa s plavozelenim brojčanicima. Ova boja odaje počast povijesti motosporta, posebno vintage zelenim nijansama kakve su se mogle vidjeti na utrkama automobila od 1920. do 1960.

Nadovezujući se na dizajn nadahnut prošlogodišnjim modelima Carrera Glassbox, najnovija izdanja također preuzimaju dizajnerske crte od mnogima omiljenog sata TAG Heuer Carrera 45 Dato. Taj sat je poznat po predstavljanju filozofije Jacka Heuera o davanju prioriteta čitljivosti.

Kako piše The Beaver Brooks Journal, izvorno lansiran s prozorom datuma na 12 sati, 1968. godine donesena je odluka da se prozorčić datuma premjesti na 9 sati kako bi se pokazala predanost TAG Heuera preciznosti i stilu. Ovaj ključni trenutak iznjedrio je ikonski Dato raspored.

Carrera Chronograph Dato

Carrera Chronograph Dato model ima otvoreni stražnji dio kućišta, a Tourbillon verzija ima tourbillon kavez, iliti srce sata, zatvoren u staklenom okviru. Oba sata pokreće kalibar Heuer 02 - automatski mehanizam s dvosmjernim mehanizmom za automatsko navijanje - a ako to samo po sebi nije impresivno, sigurno će vas impresionirati njihova rezerva snage od 80 sati. 

Carrera Chronograph Tourbillon

TAG Heuer Carrera Chronograph, CBS2211.FC6545, dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6450 eura. Više o njemu pogledajte ovdje. TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon, CBS5011.FC6566, dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 23.700 eura. Više o njemu pogledajte ovdje


Aquaracer Professional 200 Solargraph

Novija linija TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph satova, kao što joj ime sugerira, ima solarni pogon, a lansirana je prije dvije godine. Sada se vraća u novoj veličini od 34 mm. 

Aquaracer Professional 200 Solargraph
Aquaracer Professional 200 Solargraph

Ostajući vjerni omiljenim dizajnerskim značajkama kolekcije Professional 200, novi modeli veličine kućišta od 34 mm dolaze s jednosmjernim rotirajućim okvirom, krunicom na zavrtanje, vodootpornošću do 200 metara, svjetlećim oznakama, safirnim staklom i dvostrukom sigurnosnom kopčom.

Novi modeli imaju čak pet novih varijanti brojčanika - tri sedefaste, tamnoplavu i plavozelenu. Sedefaste verzije brojčanika dolaze i u tri opcije - jedna elegantna, druga ukrašena s dijamantima na indeksima, a treća s dijamantima koji krase i indekse i okvir. 

Aquaracer Professional 200 Solargraph

Pokret traje do 10 mjeseci bez izlaganja svjetlu, samo je potrebno deset sekundi staviti sat na izvor svjetla da bi ponovno otkucao. Zahvaljujući ultraučinkovitom vremenu punjenja, potrebno je samo do 40 sati da ponovno postigne punu snagu.

TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Solargraph, kao što smo već naveli, dolazi u pet verzija - WBP1311.BA0005, WBP1312.BA0005, WBP1313.BA0005, WBP1314.BA0005 i WBP1315.BA0005. Cijena se kreće od 2100 eura do 4950 eura za verziju s dijamantima. Satove možete vidjeti ovdje


Connected Calibre E4 

Marka je otišla korak naprijed kako bi spojila eleganciju sa sportom, birajući zadivljujuću nijansu zelene za najnoviji sat TAG Heuer Connected Calibre E4.

S robusnim čeličnim kućištem veličine 45 mm, ono što izdvaja ovaj sat od ostalih je upečatljivi polirani okvir od zelene keramike, savršeno nadopunjen odgovarajućim zelenim gumenim remenom. Također možete dodatno prilagoditi sat s tisućama mogućih kombinacija brojčanika.

Connected Calibre E4 u zelenoj boji

Za ovaj model kolekciji su dodana tri nova različita lica sata: Mirage, Prism i Chromatic. Ovi brojčanici sata mogu se pohvaliti različitim nijansama zelene boje koje odražavaju okvir. Aplikacija TAG Heuer Sports osigurava precizno praćenje sportova - od trčanja i vožnje bicikla do hodanja, plivanja i planinarenja - a uključuje čak i sedmominutni trening uz vođeno treniranje.

TAG Heuer Connected Calibre E4 45 mm, SBR8A14.BT6317, dolazi po cijeni od 1700 eura. Možete ga vidjeti ovdje


Carrera Date Plasma Diamant d’Avant-Garde

I posljednji novitet Carrera Date ukrašen je s 4.8-karatnim dijamantima uzgojenim u laboratoriju, uključujući i 1.4-karatni žuti dijamant d'Avant-garde. Tu je i svjetlucavi brojčanik čiji je izgled postignut uzgojem ogromnog broja dijamantnih kristala kao jednog, stvarajući prekrasne refleksije i svjetlosne efekte.

Carrera Date Plasma Diamant d’Avant-Garde

Dostupan u bijelom zlatu s kućištem od 36 mm, ovaj zadivljujući sat dolazi s bijelim aligatorskim remenom s kopčom od bijelog zlata. Uz pomoć mehanizma TAG Heuer Calibre 7 Automatic, gledajte kako vrijeme otkucava kroz otvorenu stražnju stranu kućišta od safira.

Za ovaj sat marka nije javno obznanila maloprodajnu cijenu, ali prema pisanju stranice aBlogtoWatch, ona bi trebala biti oko 95 tisuća eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.