Stižu nove Crocs tenisice, ljudi pišu: "1000% ću ih kupiti"

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ove godine Crocs je produljio suradnju s američkim dizajnerom Saleheom Bemburyjem kao kreativnim direktorom Crocs x Pollex Poda. Pollex klompe prvi su put predstavljene 2021. godine, a pridonijele su popularizaciji obuće od lijevane pjene. Ta cipela postala je iznimno tražena, a kako bi nova boja došla u ponudu, tako bi se u kratkom roku i rasprodala. 

Kako piše Hypebeast, Bemburyjev posao kreativnog direktora, titula koja će trajati najmanje dvije godine od njegovog imenovanja u travnju, stalno je osmišljavanje nove Pollex obuće za marku Crocs. Prošlog mjeseca na internet je isplivao novi model, a sada je jasno da se radi o tenisicama. 

"Već ih volim"

Prema fotografiji koju je objavio Bembury, vidi se potplat tenisice boje breskve s gumenim potplatom u stilu Pollexa. Potplat ponavlja Pollexov jedinstveni gorpcore stil, sa zelenom gumom oblikovanom oko tenisice prekrivenom plavim valovitim dizajnom.

U opisu fotografije Bembury je kratko napisao da je ovo izdanje previđeno za "SS 24". Vjerujemo da će se uskoro više znati o nadolazećem izdanju prvih Pollex tenisica, a prema komentarima ispod objave, čini se da će biti hit. 

"1000% ću ih kupiti", "Već ih volim, hoće li biti ograničeno izdanje?", "Trebaju mi", "Trebaju mi u svim bojama", "Novčanik mi je spreman", "Crocs tenisice su lude. Jedva čekam", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.