"Spremna sam kupiti ih sve": Omiljeni crtić Spužva Bob Skockani dobiva svoje crocsice

Foto: crocs.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OMILJENI crtić Spužva Bob Skockani dobiva svoju kolekciju obuće Crocs. Kolekcija uključuje četiri različita modela inspirirana popularnim likovima i motivima iz serije.

Dva klasična modela klompi predstavljaju Spužva Boba i Patricka. Spužva Bob klompe dolaze u žutoj boji s njegovim prepoznatljivim smeđim hlačama i detaljima poput ruku i kravate. Patrickove klompe su ružičaste s ljubičasto-zelenim potplatom koji podsjeća na njegove kratke hlače. Uz to, Patrickov model dolazi s Jibbitz privjescima, uključujući njegov dom, staklenku majoneze i bocu kreme za sunčanje.

Ostali modeli

Ostatak kolekcije čine modeli Off Court Clog i Cozzzy Terry Sandal, inspirirani podvodnim svijetom crtića. Off Court Clog ima plavi gornji dio s bijelim grafičkim motivima na crnom potplatu, dok Cozzzy Terry Sandal ima unutrašnjost od frotira. Oba modela dolaze s Jibbitz privjescima koji prikazuju neke od najpoznatijih trenutaka i simbola iz serije.

Uskoro bi kolekcija trebala biti puštena u prodaju, a fanovi je s nestrpljenjem očekuju. Na društvenim mrežama nisu skrili oduševljenje: "Ne znam jesam li spreman", "Doslovno umirem, jedva sam čekala ovo", "Napokon, volim vas", "Spremna sam kupiti ih sve", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.