Sljedeće godine stiže iPhone Air?

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLASINE o modelima iPhonea za 2025. već su počele kružiti iako još uvijek čekamo službenu najavu serije iPhone 16 ove jeseni. Naveliko se priča o novom tankom iPhoneu koji bi trebao stići s linijom iPhonea 17, a Jon Prosser s Front Page Techa vjeruje da nas doista očekuje iPhone Slim, odnosno, kako ga je on nazvao, iPhone Air.

>> Već je poznato kako će izgledati iPhone 17? Ljudi ga uspoređuju s ovim mobitelom

Mnogi su se pridružili nagađanjima

Prosser vjeruje kako u pitanju neće biti najjači model u seriji, stoga očekuje i nižu cijenu od standardnog i modela Pro, iako neki očekuju da će biti skuplji. No Prosser vjeruje da će iPhone Air biti dizajniran kao zamjena za iPhone 17 Plus, a kako je glavna ideja iza njega da bude lakše prenosiv.

"Napravit će sve, samo ne novi iPhone Mini", "Možda će biti preklopni mobitel, pa zato treba biti tako tanak", "Više volim debeli iPhone, bolja je baterija", "Djeluje kao iPhone SE za ljude bez novca", "Ne slažem se, mislim da će biti iPhone Flip", "Mislim da si u pravu i da će biti iPhone Air", "Želim da vrate iPhone Mini, to je bio najbolji dizajn", glase neki od komentara na video, a mnogi su se pridružili nagađanjima o misterioznom mobitelu.

Bilo da se zove iPhone Air ili iPhone Slim, navodno će imati dijagonalu od 6.6 inča, što znači da će biti veći od standardnog iPhonea 17, ali manji od modela Plus, koji se navodno ukida u korist tanjeg modela. Dynamic Island navodno će i dalje biti prisutan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.