Pregledali smo ponudu kleti do 35 tisuća eura. Ove smo izdvojili

Foto: Index oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za kletima čija cijena nije viša od 35 tisuće eura. Ako ste u potrazi za utočištem od gradske vreve, pogledajte kakve smo kleti pronašli u Pitomači, Popovači, Samoboru, Radoboju, Kloštar Ivaniću i Severinu.

Virovitičko-podravska županija, Pitomača

Cijena: 15.000 € ~ 112.713 kn

Kvalitetno građena klet priključena je na gradski vodovod, dok struju dobiva iz fotonaponskih panela. Na zemljištu se nalazi uredno održavan vinograd. Klet se nalazi u Pitomači.

Oglas možete vidjeti ovdje


Zagrebačka županija, Samobor

Cijena: 25.000 € ~ 188.363 kn

Klet se nalazi 5 km od Samobora, u prekrasnom zelenom dijelu naselja savršenom za odmor u prirodi. Na zemljištu površine 1692 m2 nalazi se, osim kleti, spremište i WC, a na terenu se može sagraditi vikendica. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Krapinsko-zagorska županija, Radoboj

Cijena: 35.000 € ~ 263.708 kn

Legalizirana klet ukupne površine 63.76 m2 priključena je na struju i gradski vodovod, a nalazi se na parceli površine 1160 m2. Na otprilike trećini površine nalazi se vinograd s otprilike 500 čokota.

Klet je smještena u mirnom predjelu stambenog naselja s javnom rasvjetom i direktnim asfaltiranim prilazom, a od Zagreba je udaljena otprilike 45 minuta. 

Oglas možete vidjeti ovdje


Zagrebačka županija, Kloštar Ivanić

Cijena: 15.000 € ~ 112.673 kn

Prodaju se klet od 32 kvadrata i vinograd u Kloštar Ivaniću, 50-ak kilometara od Zagreba. Klet se sastoji od podruma i kata na kojem se nalazi jedna prostorije i terasa. Priključena je na struju, a moguće je priključiti se i na plin te vodovodnu mrežu. Voda se, naime, trenutno dobiva iz bunara.

Sam vinograd je cjepika na žici, a ima i voćki poput nektarina, breskvi i nasada šljiva. Površina okućnice je 762 m2.

Oglas možete vidjeti ovdje


Sisačko-moslavačka županija, Popovača

Cijena: 15.000 € ~ 113.018 kn

Kuća od 504 m2 nalazi se na zemljištu površine 1800 m2. Na dijelu zemljišta nalazi se šuma i vinograd. Drvena klet ima cisternu s vodom i razvedene instalacije za struju te podrum i kupaonicu s tušem. Kuća se nalazi 70-ak kilometara od Zagreba.

Oglas možete vidjeti ovdje


Bjelovarsko-bilogorska županija, Severin

Cijena: 8999 € ~ 67.803 kn

Klet u Orovcu, nedaleko od Bjelovara, nalazi se na ograđenom zemljištu površine 1850 m2. Kućica ima 22 m2, a struja se dobiva iz fotonaponskih ploča. U voćnjaku je posađeno oko 80 komada raznog voća u punom rodu. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.