Ove tenisice nosila je i princeza Diana, a koštaju 95 eura

Foto: wikipedia.org/converse.com/fenom.com/converse.hr/footshop.hr/snipes.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO utipkate "pink Converse" u TikTok tražilicu izbacit će vam pregršt videa s njima u prvom planu koji broje stotine tisuća pregleda. A ako je nešto viralno na TikToku znači da je popularno i u trendu. No bilo bi nezahvalno reći da su tenisice Converse ikada izašle iz mode jer to naprosto nije istina. Kultni model Chuck 70 je uvijek bio popularan. A nosila ga je čak i princeza Diana. 

@missmaryluu Pink baby 🫶🏼 #pink #pinkasthethic #fy #asthetic #pinkconverse #latinacreator #foryou #latina #vlog #minivlog #minivlogaesthetic #maestra #shoes #dayinmylife #kaliuchis #pinkshoes #fyp ♬ I Wish You Roses Kali Uchis - Kali Uchis

Portal Who What Wear pokrio je ove kultne tenisice i izdvojio da ih je i princeza Diana nosila u nekoliko prigoda. Nosila ih je na polo utakmici 1986. godine i ponovo tijekom posjeta britanskoj vojsci 1988. godine. Odnosno, u tim prigodama ih je nosila i bila fotografirana u njima. Fotke možete vidjeti ovdje

Converse Chuck 70 High Amber Pink, 95 eura (715.77 kn)

Model koji je Diana nosila je Chuck 70 Vintage Canvas boje Amber Pink, a cijena na stranici Fenom mu je 95 eura (715.78 kn). Converse u svojoj ponudi ima i druge slične varijacije, isto ružičaste boje. Izdvojili smo ih niže. 

Chuck Taylor All Star Lift Platform Seasonal Color, 90 € (678.11 kn)
Chuck Taylor All Star Move Platform Hearts, 95 € (715.78 kn)
Converse Chuck 70 Pluse Seasonal Color, 102 € (768.52 kn)
Converse Chuck Taylor All Star Lift, cijena na sniženju je 70 € (527.42 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.