Ove tave i lonce profesionalni kuhar Gordon Ramsay koristi kod kuće

Foto: hexclad.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO NETKO zna kako prepoznati posuđe visokih performansi, to je zasigurno Gordon Ramsay. Kuhar, ugostitelj i voditelj kuharske emisije s više Michelinovih zvjezdica stavio je posuđe HexClada na test, a rezultiralo je time da je Ramsay sada službeno sklopio partnerstvo s tvrtkom HexClad.

Kako piše na njihovoj službenoj stranici, želja mu je pomoći im donijeti Rolls-Royce tave što većem broju kućnih kuhara.

Od svog lansiranja 2017., HexClad je prodao više od milijun primjeraka svog patentiranog šesterokutnog posuđa s laserskim graviranjem koje uključuje wokove, rešetke i impresivnu novu liniju vrhunskog pribora za jelo od japanskog Damask čelika, piše Forbes.

Gordon Ramsay rekao je da je uzbuđen zbog suradnje

"Intrigantan izgled, dizajn i hibridna tehnologija HexClada zapeli su mi za oko prije otprilike godinu dana", rekao je Gordon Ramsay za službenu stranicu HexClada. Nadodao je "Tave koristim kod kuće, a kombinacija nehrđajućeg čelika i neprianjajućeg svojstva je nevjerojatna. Vrlo je svestran i izvanredno dobro kuha. Uzbuđen sam zbog suradnje s timom HexClad dok proširujemo liniju prekrasnih, visokokvalitetnih proizvoda."

Hibridna površina od nehrđajućeg čelika može se zagrijati do 500 stupnjeva, a radi na plinskim, električnim ili indukcijskim pločama za kuhanje. Podnosi metal bez struganja, a može se i oprati u perilici posuđa. Peče poput lijevanog željeza i provodi toplinu poput nehrđajućeg čelika.

Sve ovo što smo naveli razlog je zbog kojeg je Gordon Ramsay sklopio partnerstvo s tvrtkom HexClad i postao glavni glasnogovornik brenda i kolekcije posuđa koju je nazvao Rolls Royce tave. 

Ove tave i lonce pronašli smo na njemačkom Amazonu

HexClad hibridna Wok tava od nehrđajućeg čelika, cijena je 169.99 € (1280.79 kn)
Hibridna tava za prženje od nehrđajućeg čelika, cijena je 159.99 € (1205.44 kn)
HexClad 2 neprianjajući hibridni lonac sa staklenim poklopcem, cijena je 175.10 € (1319.29 kn)
HexClad hibridno posuđe, cijena je 219.99 € (1657.51 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.