Novi trend su serumi za seks

Foto: beautybay.com/neimanmarcus.com/agentnateur.com/lelo.com/dame.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDUSTRIJA seks-igračaka i pomagala neprestano uvodi novitete, što posljedično dovodi do novih trendova ispod plahti. Sada pak industrija želi zamijeniti korištenje lubrikanata sa seks-serumima. 

>> Evo koliko često se trebate seksati da biste usporili starenje

Serumi su se prvi put pojavili na tržištu 2020., ali nedavne inovacije u kombinaciji s njihovim prednostima dovele su do porasta popularnosti ovih proizvoda. Kako piše Hypebae, serumi kombiniraju dobrobiti lubrikanata, koji smanjuju trenje, i uzbudljivih ulja, koja stimuliraju vlažnost i "povećavaju osjetljivost za veći užitak". 

Djelujući kao afrodizijak, serumi za seks ne samo da izazivaju trnce u genitalijama već omogućuju i intenzivniji orgazam. Da biste ih koristili, jednostavno ih nanesite na vanjska i unutarnja područja genitalija.

Normaliziranje užitka

Industrija seksa, između ostaloga, želi normalizirati užitak. Nažalost, jedan od najboljih aspekata seksa - zabava - odbačen je u stranu. Val seksualnog blagostanja nedvojbeno je važan za destigmatiziranje, ali seks mora biti siguran i održavan - baš kao i svaki oblik zdravlja.

Stručnjakinja za seks Gigi Engle je savršeno artikulirala: "Seks je način na koji se odrasli igraju." Dodala je da ne mora imati tonu emocionalnih implikacija. "Ako možemo restrukturirati naše razumijevanje seksa kao oblika igre, možemo se osloboditi srama."

Serumi su namijenjeni poboljšanju seksa i uzbuđenja, dok također priznaju da ne postoji "jedna veličina koja odgovara svima". Njegova je svrha pomoći vam istražiti i pronaći one stvari koje seks čine ugodnim. U nastavku smo izdvojili nekoliko seruma. 

Vella Bioscience Pleasure Serum, BeautyBay, 24 ml, 67.50 eura
LELO x Bijoux Indisecrets Clitoral Arousal Serum, 13 ml, 18.50 eura
Dame Arousal serum, Cult Beauty, 30 ml, 33.90 eura 
Agent Nateur holi (sex) intimno ulje, Niche Beauty, 30 ml, 49 eura
Beia serum za tijelo i intimu, Neiman Marcus, 30 ml, 42 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.