Nike ponovno u ponudi ima kultni model tenisica

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI nam se da brendovi izbacuju nove modele tenisica svako malo i nemamo apsolutno ništa protiv toga jer volimo vidjeti novitete u toj kategoriji. No razveseli nas kada vidimo da brend ponovno uvrsti jedan od svojih starijih, kultnih modela u ponudu. Idealno za sve one koji žele taj par u kolekciji, a nisu ga prije stigli uloviti. 

Upravo je to učinio Nike - odlučili su vratiti legendarne Nike Cortez tenisice. Ovaj model bio je mnogima omiljen, a o njegovoj popularnosti možda najbolje govori to da se mnogo puta pojavljivao u raznim filmovima. Retro modeli, kakvi su se nosili 80-ih godina, ove su sezone ponovno u fokusu tako da je samo bilo logično da Nike, ponovno, izvuče svog asa iz rukava. 

Tradicija

Nike Cortez je tradicionalna tenisica jednostavnog izgleda koja sada dolazi u kombinaciji bijele i crne boje sa svijetlo plavim dodatkom u međupotplatu. Ovaj model idealan je za svaki dan te se može odlično kombinirati sa svim modnim kombinacijama. 

Vjerujemo da će Nike Cortez tenisice biti veliki hit ovog proljeća i pretpostavljamo da će se brzo rasprodati. Tenisice su dostupne od danas, 9. veljače, a cijena im je 99.99 € (753.37 kn). Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.