Našli smo povoljnije dupliće popularnih tenisica adidas Samba

Foto: footshop.hr/pullandbear.com/stradivarius.com/zara.com/mango.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TENISICE adidas Samba su kultni klasik, ali su ove sezone posebno popularne i viđamo ih na mnogim influencerima i poznatim osobama. Adidas Samba su sportske tenisice, jedne od najpopularnijih modela brenda, a druge su po redu najprodavanijih adidasovih dizajna ikad s više od 35 milijuna pari prodanih diljem svijeta. Popularniji od njih je samo model Stan Smith. 

Sambe su doživjele razna izdanja i kombinacije boja od 1949. godine, kada su lansirane, a originalna verzija je crna s tri bijele pruge. Ove godine je bijeli model s tri crne crte postao najtraženiji komad sezone. 

adidas Samba OG, 132.95 € (1001.71 kn)

Tenisice adidas Samba su trenutno prilično popularne pa se brojevi vrlo brzo razgrabe kada se pojave u trgovinama. Trenutno smo našli i bijelu i crnu verziju na stranici Footshop, samo je dosta brojeva rasprodano. Možete ih vidjeti ovdje

S obzirom na popularnost adidasovog modela, nije čudno da su pojedine highstreet trgovine izbacile svoje verzije tenisica koje podsjećaju na kultni par, ali koštaju značajno manje. Izdvojili smo ih u nastavku. 

Pull & Bear

Pull & Bear retro tenisice, ženski model, muški model, 29.99 € (225.96 kn)

Ovaj model Pull & Beara prilično vuče na tenisice adidas Samba. Radi se o casual retro tenisicama s crnim detaljima na stranama, bež prednjem dijelu i bijelim vezicama. 

Stradivarius

Stradivarius retro tenisice, 25.99 € (195.82 kn)

Stradivarius u svojoj ponudi ima tenisice koje svojim izgledom podsjećaju na model adidas Samba. Naravno, nisu identične, ali imaju slični retro dizajn. Radi se o ženskom modelu casual tenisica idealnom za svaki dan. 

Zara

Zara kožne tenisice, 32.95 € (248.26 kn)

Zara na dječjem odjelu isto ima tenisice koje podsjećaju na kultni adidasov model. Da, da, kažemo dječji, ali brojevi idu do 39, pa svi sretnici kojima odgovaraju te veličine mogu ugrabiti ovaj par koji košta 30-ak eura. Tenisice su dostupne u crnoj i bijeloj boji. 

Zara kožne tenisice, 32.95 € (248.26 kn)

Mango

Mango kožne tenisice, cijena na sniženju je 45.99 € (346.51 kn)

Mango u sklopu svoje muške kolekcije ima ovaj gore kožni par tenisica koji podsjeća na adidas Samba model. Nisu identične, ali su sličnog retro stila, a i Mangov model je trenutno na popustu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.