Kupci hvale ovaj sprej za čišćenje: "Gotovo da nemam prašine u stanu"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODRŽAVANJE doma čistim može biti izazov, osobito kada je riječ o svakodnevnom nakupljanju prašine. Prašina, sastavljena od sitnih čestica mrtvih stanica kože, vlasi, vlakana tkanina i drugih mikroskopskih ostataka, ne samo da narušava izgled interijera već može i negativno utjecati na zdravlje.

Upravo zato smo ostali ugodno iznenađeni otkrićem da postoji sprej protiv prašine. Ovaj proizvod, prema tvrdnjama proizvođača, ne samo da uklanja prašinu već stvara nevidljivi sloj koji sprječava njezino ponovno nakupljanje, čime se produžuje vrijeme između čišćenja.

Radi se o Poliboy spreju protiv prašine, koji smo otkrili zahvaljujući TikToku. Prema proizvođaču, ovaj sprej ima antistatički učinak te nakon primjene prašina i alergeni ostaju neprimjetni do 7 dana. Njegov učinak isprobala je korisnica Shannon, koja je pokazala rezultat u svojem domu na crnoj polici šest dana nakon što je pošpricala površinu ovim sprejem. 

@thismamasworld This was after 6 days of using the staub stopper spray 😀 Had to remove my photo frames as a little Mr kept putting them on the floor 🥲 #cleaningproductswelove #cleantokdeutschland #dmfinds #foryoupage #staub #fyp #cleantok #cleaninghacks #hometiktok #germanytiktok #deutschlandtiktok #trendingvideo #dustbegone ♬ Libianca x MariGinthemix_People_Freestyle - Mari G In The Mix

Drugi korisnici također su na ovoj platformi pokazali kako ga koriste i njegovu učinkovitost. Većina ističe da im značajno produžuje vrijeme između čišćenja, odnosno da im se prašina počela pojavljivati tek nakon tjedan dana, pa čak i nakon dva tjedna, a neki su bili bez prašine dvadesetak dana.

"Funkcionira"

Mnogi su u komentarima, ali i u recenzijama na stranicama poput Amazona komentirali da zaista funkcionira te da im je dom duže vrijeme bez prašine.

"Imam ga, super stvar", "Sprej je odličan, no ubuduće ću ga kupovati u drogeriji jer je jeftiniji", "Funkcionira", "Obožavam ovaj sprej. Radi ono što treba, gotovo da nemam prašine u stanu. Također ga prskam na prozore, ogledala i slično. Dobro miriše i blag je prema koži", "Oduševljen sam. Nakon sedam dana minimalno se prašina nakuplja. Super, super stvar."

No, iako u manjini, neki ističu da im nije toliko dugotrajan. "Očistio sam namještaj u dnevnoj sobi u nedjelju, a u utorak se već vidjela prašina, tako da ne traje tjedan dana. Bačen novac", "Miris i učinak čišćenja su odlični, ali to mogu dobiti pet puta jeftinije s gotovo bilo kojim jeftinim sredstvom za čišćenje stakla."

Ovaj proizvod može se kupiti i u nekim drogerijama ili naručiti online. Mi smo ga našli na Amazonu, možete ga vidjeti ispod.

Poliboy sprej protiv prašine, Amazon, 500 ml, od 6.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.