Jennifer Lopez lansirala brend alkohola. Fanovi nisu oduševljeni

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER LOPEZ iskoristila je svoje društvene mreže kako bi najavila lansiranje svog brenda alkoholnih pića Delola. Glumica i pjevačica najavila je tako svoju tvrtku koja je inspirirana talijanskom obalom, ali vijest je naišla na negodovanje među fanovima. 

"Tajna je otkrivena! Ponosna sam što mogu s vama podijeliti svoju novu kolekciju jedinstvenih Spritzera na razini miksologije spremnih za uživanje", napisala je uz videoobjavu. 

"Ona čak ni ne pije"

No obožavatelji nisu bili pretjerano oduševljeni ovim poslovnim potezom. "Oh, vau. Ovo je razočaravajuće", napisala je jedna osoba. "Zašto ne biste stvorili bezalkoholni brend s obzirom na to da ste otvoreno govorili o negativnim učincima alkohola i da sami ne pijete? Ovo se čini tako nebrendirano, iskreno me zanima zašto prodajete alkohol?" dodao je drugi. 

Mnogi su ostavili komentare kako ni sama pjevačica ne pije pa im je bilo čudno zašto je pokrenula brend alkohola. "J. Lo, ti ne piješ", "Ona čak ni ne pije", neki su od komentara. Drugi su pak dodali da bi trebala kreirati bezalkoholnu liniju koja bi više bila u skladu s njenim brendom. 

Brend za sada u ponudi ima tri okusa Spritzeva - Paloma Rosa Spritz, Bella Berry Spritz i L'Orange Spritz. Pića se trenutno mogu kupiti samo u Americi, imaju 750 mililitara i koštaju 22.99 dolara (21.10 eura / 158.98 kn).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.