Jednostavan alat za čišćenje zaludio je društvene mreže

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TAVE od lijevanog željeza vrlo se često koriste, no neki su nesigurni oko pravilnog načina čišćenja. No jednostavan i povoljan proizvod mnogima je pomogao da bez problema uklone ostatke hrane i masnoće a da ne oštete tavu.

"Ova stvar je moćna"

Na društvenim je mrežama vrlo popularan jednostavan plastični alat za struganje koji će lako ukloniti masnoću, ljepilo i druge stvari s vaših tava i drugih površina. Sam se alat jednostavno čisti, u samo nekoliko sekundi.

@swizzlefinds Shop Link in Bio under “Kitchen Favorites!” This pan scraper is the BEST!!! Cleaning pots and pans are my least favorite thing to do, but this makes it so much easier! 🥰 #amazonmusthaves #kitchenhacks #kitchencleaning ♬ original sound - Swizzle Finds

Naravno, s obzirom na to da je alat ipak izrađen od plastike, potrebno je pustiti tavu da se malo ohladi kako se ne bi otopio. Ako se tava posve ohladi, struganje prljavštine će biti malo otežano, ali i dalje moguće.

@donnamparker I use these Pan Scrapers for EVERYTHING!! Did you know that when you purchase Stoneware you get one of these little gems? #pamperedchef #pamperedchefconsultant #pamperedchefproducts #bestever #musthaves #myfavorite #workfromhome #workfromhomejobs #workfromhomemom #workfromhomelife #workfromanywhere #workfromyourphone ♬ original sound - donnamparker
@aroundthetablewithlauren My most used Pampered Chef product is…! Our pan scrapers! #BenefitOfBrows #BillboardNXT #panscraper #scrapers #scraper #clean #cleaning #dishes #blue #pamperedchef #cleaningday #inthesink #cleanup #mostused #scrub #bubbles #soap ♬ Clean Up - The Squeegees

Brojni su komentatori oduševljeni ovim jednostavnim proizvodom, a neki imaju i svoje prijedloge: "Kad znaš, onda znaš", "Neki ne razumiju koliko je ova stvar moćna", "Deterdžent za pranje posuđa puno pomaže sa struganjem".

Pronašli smo slične alate na Amazonu i Temuu.

Paket alata za struganje, Amazon, cijena je 8.59 eura
Komplet alata za struganje, Temu, cijena na sniženju je 1.82 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.