Stiže nova boja HOKA Tor Ultra Lo tenisica. Evo i cijene

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HOKA Tor Ultra Lo jedna je od najpoznatijih tenisica ovog brenda. Iako je u pitanju obuća za planinarenje, ove su tenisice vrlo popularne za svakodnevne aktivnosti. Prvi su put lansirane 2018., a danas su dostupne u četiri boje. HOKA je sada predstavila još jednu boju naziva Oat Milk/Opal.

Robusni dizajn pogodan za sve terene

Novo izdanje Tor Ultra Lo tenisica ističe se prigušenim zemljanim tonovima. Službeno kreće u prodaju 7. lipnja, a cijena će biti 225 američkih dolara (207 eura).

HOKA Tor Ultra Lo tenisice poznate su po tome što kombiniraju robusni dizajn pogodan za sve terene, ali ne žrtvuju udobnost. Odlično podupiru stopala pri nošenju, a poznate su i po izdržljivosti karakterističnoj za obuću ovog brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.