Google navodno radi na novom Chromecastu

Foto: store.google.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Prema nekim informacijama, Google radi na novom Chromecastu s Google TV-om. U nedavnim ažuriranjima Google Home tvrtka je dodala nekoliko novih modela na internu listu uređaja kompatibilnih s Google Castom. Tri nova unosa izričito su označena kao zvučnici JBL Authentics iz prošlogodišnje linije, no novi misteriozni uređaj pod nazivom "YTD" pojavljuje se uz HD i 4K modele Chromecasta s Google TV-om.

Ovo nije prva naznaka

Google Home tretira "YTD" isto kao i postojeće modele Chromecasta, zbog čega su na 9to5Google prilično uvjereni da se Google priprema za lansiranje novog dongla za TV.

Valja napomenuti da ovo nije prvi put da se u razvoju pojavio uređaj s Google TV-om u aplikaciji Google Home, barem ne u posljednje vrijeme. Početkom prošle godine gotovo identičan uređaj pod oznakom "YTC" pojavio se u kodu i čak je izravno nazvan "Chromecast s Google TV-om". Tvrtka od tada nije izbacila novi dongl.

Također, u rujnu prošle godine u beta verziji Android TV 14 prikazan je novi daljinski upravljač sličan Chromecastu, što dodatno implicira da Google namjerava izbaciti novi dongl. Službene potvrde još uvijek nema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.