Garmin predstavio dva nova sata

Foto: garmin.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GARMIN je predstavio dva nova sata: Fenix 8 i Enduro 3. Oba sata i dalje dolaze s MIP zaslonima koji štede bateriju, ali Garmin je nastavio prijelaz na AMOLED zaslone, nudeći popularni Fenix model u tri AMOLED veličine. Niže donosimo pregled novih satova iz Garmin ponude.

Garmin Fenix 8

Garmin Fenix 8 AMOLED dolazi u veličinama od 43 mm, 47 mm ili 51 mm, dok Fenix 8 Solar ima modele od 47 mm i 51 mm. Za usporedbu, 51 mm AMOLED verzija odgovara 47 mm Solar verziji s trajanjem baterije od 29 dana, dok 51 mm Fenix 8 Solar može izdržati 48 dana po punjenju. Pune se uz pomoć kabla.

Satovi su vodootporni do 100 metara. Remen je silikonski, a okvir od nehrđajućeg čelika ili titana, o čemu će ovisiti i cijena. Fenix 8 satovi imaju ugrađen zvučnik i mikrofon, a zaslon je u boji. Dostupna je opcija povećanja fonta. Ugrađena memorija je 32 GB. Novi Fenix 8 također ima nepropusne metalne tipke i dodane ronilačke aktivnosti.

Cijena Garmin Fenix 8 AMOLED i Solar satova je od 1099.99 eura do 1299.99 eura, ovisno o veličini kućišta i drugim nadogradnjama poput safirnog stakla ili okvira od titana.

Garmin Enduro 3

Garmin Enduro 3 donosi trajanje baterije od 90 dana i do 320 sati GPS-a ili 120 sati multi-band GPS-a. Donosi snažniju bateriju u usporedbi s Enduro 2 modelom zahvaljujući novom solarnom panelu. Enduro 3 također ima safirni objektiv, ugrađenu LED svjetiljku i MIP zaslon od 1.4 inča.

Sat je težak samo 63 grama. Okvir mu je od titana zaštićen safirnim staklom otpornim na ogrebotine. Remen je najlonski za maksimalnu udobnost prilikom korištenja. Enduro 3 je unaprijedio i navigaciju na karti koja omogućuje izradu povratne rute kako biste se brže i sigurnije vratili na ishodište. Cijena Enduro 3 sata je 899.99 eura

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.