Elden Ring proglašen je najboljom igrom 2022. godine

Foto: Shutterstock/playstation.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVOGODIŠNJA dodjela Game Awardsa vratila se u Microsoft Theater u Los Angelesu na prvi ovakav događaj od pandemije covida. Glavnu nagradu - igru godine, osvojila je videoigra Elden Ring. 

"Suočili smo se s toliko poteškoća dok smo razvijali ovu igru... pa mi je stvarno laknulo", rekao je redatelj Hidetaka Miyazaki. "Što se tiče Elden Ringa, imamo još stvari koje želimo raditi, tako da nas dobivanje ove GOTY nagrade stvarno, stvarno ohrabruje", izjavio je.

Sedam nominacija

Prije početka ceremonije Elden Ring je dobio sedam nominacija i također osvojio nagrade za umjetničku režiju, igranje uloga i režiju. FromSoftware je zadnji put osvojio igru ​​godine 2019. za Sekiro: Shadows Die Twice.

Ove su igre bile nominirane za igru godine: 

  • Elden Ring (FromSoftware/Bandai Namco), *pobjednik
  • A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio/Focus Entertainment)
  • God of War Ragnarök (Sony Santa Monica/SIE)
  • Horizon Forbidden West (Guerrilla Games/SIE)
  • Stray (BlueTwelve Studio/Annapurna)
  • Xenoblade Chronicles 3 (Monolith Soft/Nintendo).

Elden Ring je izazovna igra

Elden Ring je završio na vrhu mnogih top lista najboljih igara u 2022. godini tako da ova pobjeda ne iznenađuje. 

Radi se o izazovnoj igri u kojoj se borite s neprijateljima, a uz to ima fantastičan dizajn svijeta i dinamične kontrole u borbi. Igra se odvija u velikom otvorenom svijetu koji treba istražiti, pješke ili na konju, sam ili online s drugim igračima. 

Putem upoznajete suparnike sa složenim pozadinskim pričama, likove s vlastitim motivacijama koji pomažu ili odmažu u napretku, kao i neka zastrašujuća stvorenja. U igri izrađujete svoj lik i određujete sami stil igranja eksperimentirajući širokom paletom oružja. 

Dostupne su standardna verzija po cijeni od 529 kuna (70.21 €) i deluxe verzija po cijeni od 679 kuna (90.09 €) na PlayStationu. Na Xboxu cijena standardne verzije je 422.27 kuna (56.02 €), a deluxe 563.05 kuna (74.68 €).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.