Dubrovački brend izrađuje prekrasne komade za dom, ovi s limunom su hit

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTIV limuna donosi osvježenje i vedrinu u svaki dom.

Najlakši način da unesete ovaj upečatljiv motiv je putem zabavne keramike - čaše, tanjuri i pladnjevi s uzorkom limuna unose sunčani duh ljeta u vašu kuhinju i blagovaonicu. Ovi živahni i šareni predmeti ne samo da osvježavaju prostor već stvaraju i ugodnu, opuštenu atmosferu, idealnu za ljetna druženja i obiteljske obroke.

Ručno oslikani komadi

Ako i vi želite ukrasiti dom ovim ljetnim motivom, pronašli smo idealne komade. Tanjuri i daske za serviranje dubrovačkog brenda Slatko kao cukar apsolutno su nas oduševili kada smo na njih slučajno naišli na Instagramu.

Ovi komadi su ručno rađeni i oslikani te izrađeni od porculana ili eko betona. Cijene se kreću od 15 eura naviše za tanjure, a od 20 eura naviše za daske za serviranje. S obzirom na to da je svaki komad ručno oslikan, svaki je jedinstven. Tanjuri od porculana mogu se prati u perilici, dok se komadi od betona moraju prati isključivo ručno, čime se osigurava njihovu dugovječnost i očuvanje ljepote.

Iza ovog domaćeg brenda stoje sestre Elena i Hana Vračarić, a sve je počelo upečatljivim svijećama. Danas, pak, imaju široku ponudu proizvoda inspiriranih Dubrovnikom. Ovaj brend, osim fizičke trgovine u Dubrovniku, ima i internetsku trgovinu, pa kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.