Dizajneri interijera pohvalili crvene jastučnice Marije Carey

Screenshot/Foto: Instagram/posteljina.hr/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD govorimo o uređenju spavaće sobe, a naročito o boji posteljine, prevladava mišljenje da prednost treba dati umirujućim, neutralnim bojama poput sive, bež i bijele. No to ne znači da će druge boje nužno ometati vaš san, barem ne ako ih pametno kombinirate.

"Ima prizemljujući učinak"

Pokazuje to i spavaća soba Marije Carey. Iako njezinom sobom dominiraju bež i siva boja, u oči upadaju tamnocrveni jastuci koji daju toplinu prostoru. To se ne bi moglo postići neutralnim bojama. Njezina je spavaća soba mnogima zapela za oko u videu koji je pjevačica objavila na Instagramu.

Zanimljivo, boje njezine posteljine mogu poboljšati san. Jennifer Ebert, digitalna urednica Homes & Gardens, kaže: "Mješavina duboke, dramatične nijanse poput crvene s hladnoćom sivog pokrivača ima prizemljujući učinak."

Dodala je i kako ova potencijalno neočekivana kombinacija boja daje element domaće i umirujuće atmosfere u sobi. "Ova ideja opuštajuće sobe razlikuje se od tipičnih shema spavaćih soba koje obično viđamo", rekla je. "Crvena unosi toplinu koja prostoru gotovo daje rumeni sjaj."

Teksture dodatno pojačavaju umirujući učinak boja koje je odabrala. Satenski pokrivač odiše luksuzom, a kad se upari s tkaninom crvenih jastuka, stvara ugodnu oazu tekstura koja poziva da legnete u krevet i odmorite se.

Dizajnerica interijera i vlasnica trgovine posteljinom Fig Linens and Home Carlin Van Noppen se slaže: "Mariah Carey postiže savršenu ravnotežu u svom prostoru jednostavnom, neukrašenom posteljinom i diskretnim uzorkom na jastucima kako bi unijela dašak života u sobu."

Izdvojili smo nekoliko jastučnica

Ako vam se sviđa njezin odabir jastuka, pronašli smo ih nekoliko za vas.

Jastučnica, Posteljina.hr, 9.99 eura

Jastučnice od pamuka uvijek su popularne i tražene jer su mekane, ugodne i cjenovno pristupačne. Ove su jastučnice dimenzija 60x80 cm, a ističu se diskretnim uzorkom koji će osvježiti vašu spavaću sobu, a ipak je održati umirujućom.

Jastučnica, Posteljina.hr, 5.99 eura
Jastučnica, Posteljina.hr, 5.99 eura

Ovaj elegantni komplet posteljine dostupan je u više veličina, a u skladu s tim mu se mijenja i cijena. Posteljina je satenska, a volani na rubovima dizajn čine posebno profinjenim i romantičnim. Uključene su dvije jastučnice i dvije navlake za pokrivače.

Crvena posteljina, Amazon, od 17.89 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.