Disney i Tommy Hilfiger su se udružili i izbacili kolekciju. Pogledajte komade

Foto: tommy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO bi proslavio 100. obljetnicu, Disney se do sada udružio s brojnim brendovima poput npr. LEGO-a, a posljednji je Tommy Hilfiger. Ovaj dvojac upravo je lansirao zajedničku kolekciju. Prvi put Mickey i njegovi prijatelji, kao što su Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck i Daisy Duck, ulaze u svijet priprema za fakultet, pojavljujući se u Hilfigerovim arhivskim klasicima. Kolekcija je globalno lansirana u četvrtak, 1.6., sa stilovima za žene, muškarce i djecu.

"Kultna obljetnica, legendarna robna marka i suradnja s njihovim najpoznatijim likovima - nema boljeg načina da se pridružite obožavateljima diljem svijeta u proslavi Disneyjeve 100. obljetnice", izjavio je Tommy Hilfiger. "Sudar Mickeyja i prijatelja s DNA brenda Tommy Hilfiger bio je jedna od naših najzabavnijih suradnji do sada."

Kolekcija Disney x Tommy ponovno osmišljava prepoznatljive prep klasike s razigranim uzorcima i printovima. Kolekcija sadrži 94 stila u ženskoj i muškoj odjeći, 42 stila za dječju odjeću i 14 prilagodljivih stilova, a svi nose manga preobrazbu Disneyjevih kultnih likova.

Kolekcija je dostupna u odabranim trgovinama Tommy Hilfiger, na tommy.com, na shopDisney.com, u Disneyland Resortu i Walt Disney World Resortu i kod ključnih veleprodajnih partnera. Pregledali smo je i izdvojili svoje favorite niže.

Za nju i njega

Disney x Tommy patch jakna opuštenog kroja odmah nam je zapela za oko, a čini se i drugima te brojevi polako nestaju sa službene stranice. Ova upečatljiva jakna opuštenog kroja ima dva džepa, kopčanje na patentni zatvarač i prekrivena je Disneyjevim zakrpama za zabavan, ali elegantan izgled. Jakna je unisex.

Jakna sa Disneyjevim zakrpama, 449 € (3382.99 kn)

Veliki Disneyjev Mickey krasi prednju stranu ovog razigranog džempera s okruglim izrezom koji će zasigurno privući pozornost kamo god pošli. Radi se o unisex modelu. 

Mickey džemper, 269 € (2026.78 kn)

Drugi džemper kratkog kroja crvene boje je dio ženske kolekcije. Krasi ga Disneyjev i Mickeyjev točkasti print i opušteni kroj. Osim toga, izrađen je od pamuka i ima V-izrez tako da se lijepo može kombinirati uz košulje. 

Džemper na točkice, 229 € (1725.41 kn)

Bili bismo prilično razočarani da kolekcija nije uključivala tenisice, a ove visokog kroja i šarenog Mickey printa u stilu skice su nas odmah osvojile. Tenisice tek trebaju doći na stanje, a možete se prijaviti da primite mail kada stignu. Ove tenisice dio su i muške i ženske kolekcije.

Mickey tenisice, ženske, 139.90 € (1054.07 kn)
Mickey tenisice, muške, 139.90 € (1054.07 kn)

Zadnji komad koji izdvajamo je ova košulja. Radi se o košulji s prugama opuštenog kroja od tkanine od čistog organskog pamuka i s razigranim Disneyjevim grafičkim uzorkom. Košulja je unisex, a čini se da se mnogima svidjela jer je dostupna samo u većim brojevima.

Košulja na pruge, 199 € (1499.36 kn)

Za najmlađe

Džemper s velikim Mickeyjem dostupan je i za najmlađe. Džemper je opuštenog kroja, krase ga crveni okrugli ovratnik i crveni i bijeli detalji na rukavima.

Mickey džemper, 189.90 € (1430.81 kn)

Disneyjeva Mickeyjeva silueta na rubu ove plisirane suknje dodaje razigrane detalje prugastom dizajnu u prepoznatljivim bojama.

Suknja, 139.90 € (1054.07 kn)

S velikom grafikom Disneyjevog Mickeyja ova majica širokog kroja kombinira klasični Tommy Hilfiger stil s Disneyjevim razigranim duhom. 

Disney x Tommy majica, 59.90 € (451.32 kn)

Kompletnu kolekciju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.