CircuitMess stigao u Müller. Proizvodi su trenutno dostupni po sniženim cijenama

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKI startup CircuitMess, koji se bavi izradom i prodajom uradi-sam STEM proizvoda, od nedavno je dostupan i u Müller trgovinama. Radi se o dosad cjenovno najpristupačnijoj kolekciji STEM Adventure, a zasad je dostupna samo u Hrvatskoj. Kolekcija uključuje 11 edukativnih setova, koje trenutno možete nabaviti po sniženim cijenama.

Učenje kroz igru i uz retro robote

Popularna serija Wacky Robots sastoji se od mini-robota koje djeca sama sastavljaju i uče osnove STEM-a, a trenutno su dostupni po sniženoj cijeni od 13.59 eura (102.39 kn). Dostupni su različiti simpatični roboti, a na svakome je tek da odabere koji mu se najviše sviđa i kojeg će s veseljem sastavljati.

>> Mladi hrvatski inovator ima najambiciozniji projekt do sada. Evo o čemu je riječ

Bit, uradi-sam igraća konzola, dostupna je po sniženoj cijeni od 37.99 eura (286.82 kn). Ako je uzimate u paketu kao Standard Gaming Bundle s tri Wacky robota, koštat će vas 73.99 eura (565.42 kn) na aktualnom popustu.

Uradi-sam robotski automobil Sparkly trenutno je dostupan za 27.99 eura (210.80 kn), također na popustu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.