Biste li platili 190 eura za maskicu za mobitel?

Foto: Shutterstock/apple.com/bottegaveneta.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOTTEGA Veneta proširila je svoju liniju tehnoloških dodataka nazvanu Tech Rubber Family, koja sada uključuje navlake AirPod Max Lite i iPhone 15 Pro. Svaki dodatak iz ponude izrađen je od silikona, a ima prepoznatljiv uzorak koji krasi mnoge torbe i kožne proizvode brenda.

Cijene se kreću između 190 i 390 eura

AirPod Max Lite navlake dolaze u crnoj i tamnoplavoj boji, koje odgovaraju bojama AirPod Max slušalica koje nudi Apple. Navlake imaju otvore za tipke i priključke za punjenje, a u kompletu dolazi i dodatna navlaka za dio slušalica koji ide preko glave.

Bottega Veneta AirPod Max Lite navlaka, cijena je 390 eura

Uz navedeno, brend nudi i futrole za iPhone 15 Pro, koje su dostupne u tri boje s dva uzorka. Tamnoplava futrola ima isti uzorak kao i AirPod Max Lite navlake, tako da obožavatelji Bottege mogu imati usklađeni set. Ovaj stil futrole dolazi u varijanti s gumenom trakom za nošenje.

Bottega Veneta futrola za iPhone 15 Pro, cijena je 220 eura

Crna i jarkozelena varijanta futrole imaju manji i suptilniji uzorak. Male izbočine uzorka su blago povišene iako na prvi pogled izgleda ravno.

Bottega Veneta maskica za iPhone 15 Pro, cijena je 190 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.