Autobiografija Matthewa Perryja mnogima je jedna od boljih koju su pročitali

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUTROS nas je šokirala vijest o smrti glumca Matthew Perryja, najpoznatijeg po ulozi Chandlera u seriji Prijatelji. Prije samo godinu dana u svojim memoarima "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" otvoreno je pisao o svojem turbulentnom životu, borbom s alkoholizmom i ovisnošću.

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, cijena je 28.99 € (218.43 kn)

U ovim memoarima Perry je govorio o postizanju ogromnog uspjeha i slave. No knjiga se uglavnom fokusira na "Veliku strašnu stvar" - alkoholizam i ovisnost glumca Matthew Perryja o sredstvima protiv bolova. Perry je proveo više od pola svog života u centrima za odvikavanje i liječenju, detoksikaciji više od 65 puta, i plaćajući više od 9 milijuna dolara pokušavajući se otrijezniti.

@mattyperry40 hope you’ll enjoy my book #friendsloversbooks ♬ son original - Matthew Perry

Godine 2018., u dobi od 49 godina, njegovo debelo crijevo je perforiralo, a upravo s tim nemilim događajem započinju njegovi memoari: živopisni pakleni prizor bliske smrti uključujući sedmosatnu operaciju, komu i ogromne ožiljke.

Oni koji su pročitali ovu autobiografiju rekli su da je jedna od najboljih: "Toliko je dobra, nisam je mogla ispustiti iz ruku. Smijala sam se i plakala, a s nekim dijelovima sam se i povezala", "Jedna od najboljih autobiografija koje sam pročitala. Sigurna sam da je mnoge ljude inspirirao".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.