Apple prodaje USB-C na Lightning adapter za 41 euro. Internet se sprda

Ilustracija: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S NOVOM linijom iPhone 15 osim novog hardvera dolazi i nova promjena u vidu novog priključka za punjenje. Kako bi olakšao prijelaz s Lightning na USB-C za iPhone dodatke, Apple prodaje USB-C na Lightning adapter. Na našem tržištu cijena je 41 euro za njega u jednoj službenoj trgovini. 

Apple USB-C na Lightning adapter ima USB-C priključak i Lightning priključak za pretvaranje Lightning dodataka u USB-C. Apple također ima razne druge USB-C dodatke uključujući kabel za punjenje od 1 metra od 60 W, kabel za punjenje od 2 metra od 240 W i još mnogo toga.

"Stvarno, toliko za adapter?"

Nije dugo trebalo da se internet počne zabavljati na račun ovog novog dodatka. "Ovo je sada najprodavaniji proizvod na Appleovoj stranici", piše na videu profila Applefansunited koji je u kratkom roku prikupio mnoštvo pregleda i komentara. 

@applefansunited One more dongle #applefansunited #appleevent2023 #applefanboy #iphone15 ♬ original sound - SYNER-G TECH

"Gumb za napajanje prodaje se zasebno", "Telefon se sljedeće godine prodaje zasebno", "Mislio sam da se šalite pa sam pogledao na stranicu. Oni ovo zaista prodaju!?", "Dakle, ne dolazi s telefonom?", "4500% profita za Apple", "Košta koliko?", "Volim Apple memeove", "Uskoro će se i kutija prodavati zasebno", "Ekološki prihvatljivo", "Stvarno, toliko za adapter?" neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.