Amazonov Kindle Scribe dobiva ažuriranje. Možete rješavati križaljku ili sudoku

Foto: aboutamazon.com/links.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZONOV najnoviji e-čitač koji je lansiran prošle jeseni dobiva nove značajke.

Uređaju je dodano desetak novih značajki, uključujući dodatne vrste olovaka, više načina za organiziranje vaših bilješki, poboljšanja čitanja za knjige i dokumente i integraciju s Microsoft Wordom. 

Amazon Kindle Scribe, cijena je 519.99 € (3917.86 kn)

Moći ćete pretvoriti rukom pisane bilješke u tekst prilikom izvoza, tako da možete uređivati ​​i dijeliti bilješke sa sobom ili prijateljima, obitelji ili kolegama putem e-pošte.

Tu je i novi odabir za Lasso alat koji radi svugdje gdje možete pisati: bilješke, ljepljive bilješke, kao i PDF-ovi preneseni u vašu Kindle biblioteku putem opcije Send to Kindle. Jednostavno morate njime zaokružiti svoj rukom pisani tekst ili crteže kako biste im promijenili veličinu, povukli ih na drugo mjesto ili ih izrezali, kopirali i zalijepili unutar ljepljive bilješke ili PDF-a.

Nove značajke uključuju i nove vrste olovaka

Tu je i novi izbor knjiga i naslova koji podržavaju izravno pisanje na stranici, uključujući vođenje dnevnika i rješavanje igara s riječima poput križaljki i sudokua.

Nove značajke uključuju i nove vrste olovaka, podmape za bolju organizaciju sadržaja i poboljšanja čitanja PDF-a/napomena.

Ova ažuriranja automatski će se preuzeti i instalirati na vaš Kindle Scribe tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.