Stvari koje trebate napraviti večeras da biste se sutra probudile ljepše

Foto: Instagram

VJEROJATNO i vi, kao i mi poznajete onu jednu ženu koja uvijek izgleda sređeno. Njena tajna je u tome da je dobro organizirana pa prije spavanja obavi nekoliko rituala zbog kojih se ujutro bude odmorne, lijepe i napola sređene.

Ovo su njihovi trikovi:

Navečer urede kosu

Prije spavanja se počešljajte i kosu smotajte u visoku punđu ili labaviju pletenicu, zbog čega ćete se ujutro probuditi s valovima.

Skidaju šminku prije spavanja

Iako smo taj savjet čule milijun puta, brojne žene i dalje idu na spavanje s potpunom našminkanim licem. Osim što će vam to oštetiti kožu, probudit ćete se s natečenim kapcima i suhom kožom oko usta.

Piju čaj

Poput čaja od kamilice, koji ne sadrži kofein. Čaj će opustiti vaše tijelo i pripremiti vas za spavanje.

Smisle što će odjenuti

Umjesto da ujutro pola sata zure u ormar i kukaju da nemaju što odjenuti, večer prije isplaniraju odjevnu kombinaciju za sljedeći dan i slože je pored kreveta. Zbog toga ujutro imaju koju minutu više za uživanje u kavi ili san.

Ne večeraju

Ako prije spavanja pojedete nešto slano ili slatko, probudit ćete se natečenih kapaka i crvenih očiju. Pojedite malo jogurta i popijte vode, ujutro ćete biti sretne zbog toga.

Nanose masku

Tijekom dana vjerojatno nemate vremena da nanesete masku i opustite se. Zbog toga prije spavanja nanesite masku i lezite na leđa. Koža će vam ujutro biti zahvalna.

Šeću prije spavanja

To ih opušta zbog čega lakše tonu u san, a sljedećeg dana su energičnije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.