Seksi vježbe za zdravo tijelo

SVI znamo da je vježbanje zdravo, ali rijetko tko od nas ima dovoljno volje i energije prisiliti se na učestalu vježbu. Odlazak u teretanu jako je koristan, ali toliko dosadan da bismo radije ostali kod kuće i pojeli čokoladu, a naše tijelo je prelijeno da bi se usprotivilo. No vježbanje ne mora biti dosadno, a odabereš li neku od ovih seksi vježbi, vratit ćeš se relaksirana, ispunjena, i spremna za još malo vježbe ispod pokrivača.

Salsa

Seksi latino ritam gotovo će sigurno ubrzati tvoj puls, čak i ako samo promatraš druge kako plešu. Razgibat ćeš tijelo, riješiti se stresa, a na poduke možeš ići sama ili povesti partnera, s kojim možeš isprobati nove senzualne pokrete na tečaju, ali i kod kuće.

Striptiz


Ples oko štange uz ritam polagane glazbe jako je seksi, ali i jako intenzivan za mišiće. Povećaj svoju gipkost, nauči seksi pokrete kojima možeš zavoditi, a uz sve to ćeš imati i zavidnu figuru. Opušteni ples oko štange probudit će tvoja osjetila, a nećeš ni primijetiti da si na treningu.

Trbušni ples


Orijentalni zvukovi, zveket ukrasa na suknji i ples kojim se Shakira proslavila; trbušni ples je jako senzualan, a troši 350 kalorija po satu. Ne trebaš biti mršavica da bi se bavila njime, čak štoviše, žene s oblinama su idealne za ovaj ples, a bit ćeš razgibana i opuštena nakon svakog treninga.

Hulahup


Veliki obruč oko trbuha, nekoliko prijateljica, i zabava može početi. S hulahupom je moguće izvoditi brojne figure, a kalorije koje ćeš potrošiti čine ovu zabavnu vježbu itekako korisnom. Probudi dijete u sebi i osjećaj se dobro, a lijepi trbušni mišići će biti samo dodatna nagrada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.