Pokreni se i izbjegni jesensko debljanje

USTATI s kauča i natjerati se na bilo kakvo vježbanje ili u teretanu nije nimalo lako. Jesen i hladniji dani donose i dodatne kilograme i manjak motivacije za vježbanjem, pa je važno da što prije kreneš s nekim oblikom vježbanja. Potrebno je puno volje i naravno još bolja motivacija, a upravo iz tih razloga donosimo ti par zabavnih savjeta koji će ti pomoći da uz bez puno muke dođeš u formu.

Motiviraj se seksi odjećom

Na vidljivo mjesto postavi seksi komade robe u koje više ne možeš stati. Pogleda na odjeću koju toliko želiš odjenuti, a zbog suvišnih kilograma ne možeš, dat će ti dodatnu motivaciju da se što prije pokreneš i postigneš željeni izgled.

Nabavi kućnog ljubimca


Savršen kućni ljubimac za održavanje forme je pas jer zahtjeva svakodnevno šetanje i trčkaranje na svježem zraku, što znači da će se tvoja tjelesna aktivnost znatno povećati čak i ako se ne upišeš u teretanu.

Ne vježbaj sama

Šetnje, trčanje, teretana svakako su zabavniji u društvu frendice. Jedna drugoj možete biti odličan motivator i potpora u trenutcima pada entuzijazma i želje za odustajanjem.

Dobra muzika je odličan motivator

Pjesme koje voliš tjeraju te da plešeš, mičeš bokovima i mrdaš guzom, a uz dobru muziku vježbe su zabavnije i vrijeme brže leti.

Seks


Dokazano je da seks topi kalorije i popravlja raspoloženje, a ti tu činjenicu iskoristi u svoju korist. Što više kila izgubiš, bolje ćeš se osjećati i više ćeš se htjeti seksati, a to je začarani krug u kojem bi se svaka cura htjela naći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.