Ove stvari sretni parovi rade prije spavanja

Foto: Unsplash

UKLJUČUJU li vaše navikama prije spavanja i vašeg partnera?

I dok svi spominjemo higijensku rutinu, čitanje knjige i pripremanje za naredni dan, što je s navikama koje vas emocionalno ispunjavaju? Kako piše Your Tango, ove navike sretni parovi rade gotovo svaku večer prije spavanja kako bi osnažili svoju ljubav i vezu. 

Idu spavati u isto vrijeme

Sretni parovi pokušavaju, kada god im obaveze to dopuštaju, ići na spavanje u isto vrijeme. To im daje barem nekoliko desetaka minuta prije počinka za razgovor, fizički kontakt koji im nedostaje tijekom dana i jednostavno dodatno zbližavanje. 

Sve elektroničke naprave ostavljaju po strani

Ako ne želite biti okrenuti svatko na svoju stranu i besciljno lutati društvenim mrežama, ostavite mobitele i laptope u drugoj prostoriji i posvetite se jedno drugome. Ako vam je potreban alarm, bilo bi sjajno kada biste imali sat koji je ujedno i budilica umjesto da koristite mobitel za to. 

Znaju postaviti ograničenja s djecom

Iako roditelji vole i trebaju provoditi vrijeme s djecom, to ne znači da trebaju dopuštati djeci da spavaju s njima u krevetu i slično. Važno je znati postaviti granice te unatoč roditeljskim obavezama ne zaboraviti na potrebe partnera i, na kraju krajeva, one vlastite. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.