Beauty tajne žena koje uvijek izgledaju naspavano

Foto: Instagram

SIGURNO ste se barem jednom u životu susreli s onom radišnom i uspješnom ženom koja svaki dan izgleda kao da je prethodnu noć spavala barem devet sati iako vam nije jasno kako je to uopće moguće s obzirom na njezin raspored. Vrlo vjerojatno i nije moguće.

No zato postoje razni trikovi i proizvodi koji vam uvelike mogu pomoći u postizanju odmornog i svježeg izgleda. 

Svilena jastučnica

Kako bi vam se koža što manje borala tijekom noći, a frizura ostala postojana, savjetujemo vam da birate svilene jastučnice te da ih redovito mijenjate (svakih nekoliko dana). 

Masaža lica i hidratantna maska 

Kako biste kožu pripremile i, tako reći, istrenirale da se navikne na manjak sna, bilo bi idealno kada biste nekoliko puta tjedno u svoj večernji ritual njege kože uključile i hidratantnu masku za lice, jastučiće napunjene hladnim gelom za područje ispod očiju te masažu lica. Osim prstima, lice možete masirati i posebnim spravicama za masažu lica koje možete pronaći zbilja svugdje. Bitno je vam se pokreti kreću od brade ka čelu kako biste napravile lagani lifting lica. 

Jabučni ocat

Svako jutro natašte popijte čašu vode u koju ste prethodno umiješali žlicu jabučnog octa. Ovaj će napitak pozitivno utjecati na vašu kožu, dati joj svježinu i svakodnevno je detoksicirati. 

Antioksidansi

Ne zaboravite na važnost zdrave prehrane i obavezno svakodnevno u organizam unosite namirnice bogate antioksidansima poput borovnica i avokada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.