Uz naš program Sonja je skinula 5 kilograma: Pročitajte što misli o Indox dijeti!

Foto: Ilustracija Index

U PROGRAMU "Do savršene figure uz Index Rouge" naša je Sonja bila na niskokaloričnoj dijeti koju joj je preporučila Olja Martinić! Premda se, zbog obveza, nije uspjela pridržavati programa u cijelosti, ostvarila je značajne rezultate!

1. Jesi li i prije našeg projekta bila na dijeti?

Prije Indox dijete bila sam na svakakvim dijetama, ako bih i uspjela smršaviti kile bi se vrlo brzo vratile, dakle uvijek je bio zagarantiran tzv. JOJO efekt.

2. Razlikuje li se INDOX model od onih koje poznaješ i po čemu?

Indox dijeta razlikuje se od ostalih dijeta po tome što se u svim dijetama ili izgladnjujete ili jedete samo određene namirnice na duži period, dok je Inox dijeta koncipirana tako da jedete sve namirnice u raznim kombinacijama(naravno dopuštenim) i što je najvažnije jedete svaka 2-3 sata i nakon faze privikavanja shvatite da uopće niste gladni jer zapravo kroz cijeli dan nešto jedete. Kako sam već prije rekla nakon svake dijete nastupio bi JOJO efekt, dok kod INDOX dijete nema JOJO efekta.

3. Jesi li s naporom prihvatila promjenu prehrane i namjeravaš li stečeno iskustvo i dalje primjenjivati?


Moram priznati da mi je bilo naporno prvih nekoliko dana, dok mi se organizam nije navikao, ali isplatilo se. S obzirom na uspjeh koji je u ovom kratkom roku rezultirao INDOX režim, već sam nastavila istim tempom i nadam se daljnjim uspjesima.

4. Imaš li dovoljno energije i kako se osjećaš?

Uglavnom se osjećam dobro, lakše i ne napuhnuto, s vremena na vrijeme si ipak malo jače zasolim neki obrok kao bi mi tlak bio u ravnoteži.

5. Koja je najvažnija navika koju si promijenila?

Piti puno tekućine! Voda + prirodni žuti čaj

6. Imaš li neki prijedlog za cure koje kreću na dijetu?

Cure nemojte se izgladnjivati, ne isplati se!

Pročitajte Sonjina iskustva:

Što kaže Olja:

Sonja je primjenjivala režim prehrane kontroliranog unosa na jelovnicima od oko 1300 kalorija. Ovakav režim prehrane zahtjeva nešto veći angažman osobe i dugoročno je povoljan za organizam.Sonja je smanjila masu za nešto više od 5 kg a po osobnoj procjeni sljedila je naš dogovor oko 70 posto. Zbog obaveza na fakultetu i na poslu nije bila u mogućnosti odraditi dogovor u cijelosti, a posebno je teško bilo odvojiti vrijeme za vježbanje. Ipak, ostvarila je značajne rezultate - u 6 tjedana skinula prvih 5 kilograma te dobila motivaciju za dalje!

Na kontrolnom pregledu ustanovili smo veliko poboljšanje pa predlažem:

- Nastaviti s prehranom na 1300 kcal i obaveznom vježbom pod kontrolom trenera s ostalim kandidatkinjama

- Koristiti digestivni biljni enzim
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.