Prizor iz modnog sna: Fantastična modna kampanja Borisa Pavlina

Foto: Franjo Matković

LJEPOTICA Sara Đurić kao da je usnula u djevojački san te zamislila kako leti po oblacima odjevena u luksuzne haljine s potpisom Borisa Pavlina...

Cijenjeni modni dizajner, poznat po romantičnim haljinama ispunjenim brojnim detaljima, pripremio je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. te, u suradnji s fotografom Franjom Matkovićem stvorio sanjivu modnu priču.

 Dama za koju je Pavlin osmislio ovu kolekciju, suvremena je Mary Kingsley, romantična pustolovka koja se ne boji prepustiti trenutku.

Ovu kolekciju Pavlin će predstaviti na nadolazećem Cro-A-Porteru koji će se odviti 26. i 27. ožujka 2015. u prostoru Jadran filma.

"Kolekcija je spoj čvrstih, geometrijskih linija koje koketiraju sa elementima kolonijalnog militarizma te floralnih oblika i tekstura koje djeluju u potpunosti organski. Spoj je to viktorijanskog zapada sa divljom neistraženom prirodom istoka. Koža i metal suočeni s nježnošću najdelikatnije izvezene svile gube svoju uvriježenu strogoću i postaju sasvim novi odjevni medij. Tisuće delikatnih svilenih latica protkanih perlicama čine mozaik pastelnih boja od kojih su satkane večernje haljine, dok je inovativna dekonstrukcija klasičnih "muških" krojeva u sirovim, teksturiranim svilama prenesena na žensko tijelo te čini okosnicu dnevnog dijela kolekcije.", kažu glasnogovornici branda.

Uživajte u ovim čarobnim vizualima:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.