Do savršene figure uz Index Rouge: Naše cure zajedno su skinule preko 18 kilograma u samo 6 tjedana!

Foto: Ilustracija Index

TIJEKOM nekoliko mjeseci pratili smo djevojke koje su se prijavile u  naš projekt "Do savršene figure uz Index Rouge" te sa velikim zadovoljstvom donosimo zaključke nakon završne kontrole!

Da podsjetimo: nakon prijava zainteresiranih čitatelja na Index.hr-u odabrali smo Lauru, Sonju, Maju i Anu. Naš plan je bio izrada individualnog programa nakon procjene nutritivnog statusa. Prilikom prvog susreta, nakon obavljenih nalaza, gospođa Olja Martinić odredila je koji dijeta je najpovoljnija za pojedinu curu.

Pročitajte njezine zaključke nakon završne kontrole:


Laura


Laura je sportašica i kandidatkinja za mis sporta pa je njen program bio baziran na održanju postojeće mase a sa ciljem smanjenja potkožnog masnog tkiva i povećanja mišićne mase.U dogovoru s trenericom cijeli program je prilagođen kalendaru trenažnog procesa i natjecanju.
 
REZULTAT: Uspjeli smo smanjiti masno tkivo za oko 2,5 posto !

Ana

Ani sam odabrala  promjenu režima prehrane po rezultatima testa intolerancije na hranu koju je napravila Poliklinika Analiza. Anamnestički podaci su ukazivali kako možemo pronaći netoleranciju na namirnice koje su Anin svakodnevni izbor a test je potvrdio procjenu. Ana ima izrazito visoku intoleranciju na veliki broj namirnica te je značajno promijenila prehranu.

REZULTAT: Skoro 8 kilograma manje!

Sonja

Sonja je  primjenjivala režim prehrane kontroliranog unosa na jelovnicima od oko 1300 kcal. Ovakav režim prehrane zahtjeva nešto veći angažman osobe i dugoročno je povoljan za organizam. Zbog obaveza na fakultetu i na poslu nije bila u mogućnosti odraditi dogovor u cijelosti, a posebno je teško bilo odvojiti vrijeme za vježbe pa su rezultati bili nešto slabiji.

REZULTAT:
I bez strogog pridržavanja uputa, Sonja je skinula 5 kilograma!

Maja

Maja je iznimno zadovoljna prehranom sa zamjenskim obrokom SPIRUTEIN i redovitim vježbanjem. Dobro se osjeća, puna je energije, masa joj je manja za 6 kg a postotak mišića se povećao za oko posto. Prati i preporuke povećane količine vode tijekom dana a pronalazi dovoljno vremena za unos voća  kao međuobrok.

REZULTAT: Maja je skinula 6.5 kilograma i povećala mišićnu masu za 3 posto!

Ponosni smo na naše cure!

Psst! Kako se cure osjećaju i što im je Olja preporučila za nastavak programa, pročitajte tokom tjedna na Index Rougeu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.