Anti age tretmani koje možeš raditi kod kuće, i to gotovo besplatno!

Foto: Shutterstock

NE ŽELIŠ trošiti astronomske svote na anti age tretmane? Svoje lice možeš pomladiti i kod kuće

NE ŽELIŠ trošiti astronomske svote na anti age tretmane? Svoje lice možeš pomladiti i kod kuće, no bit će ti potrebna dobra volja i upornost. Pogledaj koji su najdjelotvorniji anti age tretmani koje možeš izvoditi kod kuće.

1. Masaža lica

Za mladoliku kožu važna je dobra cirkulacija, a nju možeš potaknuti malom kućnom masažom. Ujutro i navečer kažiprstom i srednjim prstom blago izmasiraj područje ispod obrva, kraj oka, pa sve do jagodične kosti. Taj postupak će osigurati dobru prokrvljenost kože te spriječiti nastajanje borica oko očiju.

2. Aerobic za lice

Premda se o njemu ne govori mnogo, aerobic za lice super je stvar ako želiš zadržati mladenački izgled. Pronađi na YouTube-u video koji ti odgovara, pusti omiljenu glazbu i kreni vježbati svoje lice! Takav lifting neće ti moći dati niti jedna krema!

3. Voda, voda, voda

Gotovo sve žene koje imaju čistu i blistavu kožu zaklinju se u jednu stvar - ispijanje vode! Zaboravi na gazirane napitke i kavu te u vodi potraži svoj spas za lijepu kožu.

4. Ulje s vitaminom E

Ulje s ovim vitaminom vrlo je popularno u Americi i Velikoj Britaniji jer nije pretjerano masno, a odličan je borac protiv bora. Usto, mnogo je jeftinije od anti age krema, a najčešće se kupuje u ljekarnama. Nanesi ga na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte umjesto kreme i dobro umasiraj. Rezultati će te oduševiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.