VIDEO Jeste li se ikada za vrijeme kihanja malo upi....?

Screenshoot: Youtube

JEDNA OD tri žene nakon poroda, dva, tri, previše se puta našla u neugodnoj situaciji kada joj je za vrijeme kihanja, kašljanja, smijeha... malo iscurilo. Tamo dolje. 
 
Praktički ispada da nakon poroda kihanje jednostavno više nije isto, jer uvijek postoji ta neugodna mogućnost da u društvu, velikom ili malom, pobjegne dovoljno da vas dovede u nezavidan položaj. 
 
Ako ste jedna od tih žena, znajte da niste same. Eto, i statistika kaže "jedna od tri", dakle svaka treća žena svakodnevno se može naći u takvim situacijama, pa su stoga mame okupljene u ekipu HelloFlo odlučile napraviti urnebesan video kako bi sve mame svijeta znale da nisu same. Da je povremeno curenje nakon poroda i opuštenijih mišića trbušne šupljine, jedna sasvim normalna stvar. 
 
Spot su nazvale "Curenje me ne može zaustaviti" i u njemu jasno pokazuju da ih takva stvar više neće ometati u njihovom životu. I zato ako ste i vi jedna od mama kojima mjehur povremeno otkaže suradnju čak i kada se samo malo jače nasmijete - oboružajte se kao ove mame i smijte se zajedno s njima. Šerajte video podrške svojim frendicama, čisto da i one znaju da nisu same. 
 
Jer kako kažu HelloFlo mame - svi smo u ovome kao jedna - i zato nazdravlje i kišite, i smijte se, i baš vas briga za curkanje. Tu si jednostavno ne možete drugačije pomoći. Ali zato možete biti otvorenije, shvatiti da naša tijela, posebno nakon poroda, jednostavno doživljavaju i neke neugodne promjene radi kojih se ne bismo trebale sramiti. Jednostavno. Nismo više curice.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.