U čast svim snažnim mamama koje jednostavno nemaju drugog izbora

Screenshoot: Youtube

VEĆINA roditelja nikada neće moći do kraja shvatiti tugu, bol i brigu roditelja bolesnog djeteta. Ne djeteta koje je prehlađeno ili ima gripu, već djeteta s ozbiljnom dijagnozom. I uvijek će takva iskustva ostati više tuga i bol u četiri zida, jer mame i tate, u takvim trenucima neće dati da ih bol toliko izjede i da to baš tako prikažu pred drugima. 

Zato je ekipa SickKids Foundationa, povodom nadolazećeg Majčinog dana, snimila kratki video u čast majkama koje su jednostavno morale u sebi pronaći snagu da žive dalje, budu čvrste stijene svom djetetu, nastave život, nastave raditi, nastave brinuti. 

A iako velika većina roditelja nikada neće trebati tražiti takvu snagu u sebi - svi mi moramo znati barem djelomično, kako je to. naježimo se na informaciju da je se nečije dijete razboljelo. Žalimo, pa čak možda i sami plačemo zbog te činjenice - zbog djeteta, zbog svega što ono propušta, i usput pomalo smetemo s uma gorčinu, jad, tugu i nemoć svih tih majki, svih tih očeva, baka i djedova koji u datom trenutku jednostavno više nemaju izbora. I svaka će mama stoga, unatoč toj ogromnoj boli, hrabro obrisati suze, sabrati se i krenuti dalje. Čvršće i jače nego ikada. 

Njima u čast snimljena je ova reklama, a moto kojim su se poveli čelnici organizacije glasi - "Iza svakog djeteta koje propušta svoje djetinjstvo zbog bolesti, znajte - stoji mama kojoj je zadatak ostati čvrsta.

Njima u čast! 

Njihovoj snazi u čast! 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.