Trudnica pokazala poveći trbuh pa priznala da strahuje od poroda

Foto: TikTok

TRUDNIČKI trbusi dolaze u različitim oblicima i veličinama. Dok se nekim ženama trbuh gotovo ne vidi, drugima je poveći, zbog čega mnogi sumnjaju da je riječ o višeplodnoj trudnoći.

Osobna trenerica Kenzie Akiko Tibbitts ovih dana se priprema za rođenje svog prvog djeteta, a za njezin trbuh mnogi misle da je lažan. 

"Poželite mi sreću, beba stiže ovoga tjedna", napisala je uz video u kojem je pokazala svoj trbuh u 39. tjednu trudnoće te priznala da je nervozna jer ne zna što očekivati.

@kenzieakiko Wish me luck baby is coming this week 🎉 #pregnant #pregnancytiktok #pregnancy #pregnancyhumor #momsoftiktok ♬ original sound - The Car Salesman

Naime, Kenzie strahuje od poroda jer joj se čini da je beba velika poput lubenice. Video je skupio stotine tisuća pregleda. Neki korisnici TikToka Kenzie su poželjeli sreću, drugi priznali da su šokirani veličinom njezinog trbuha. Kenzie je u međuvremenu rodila i objavila da je beba bila teška 4082 grama.

Općenito, trudnicama koje nose prvo dijete trbuh će početi rasti između 12. i 16. tjedna trudnoće. Kod iskusnijih mama to se događa ranije, s obzirom na to da su se njihova maternica i trbušni mišići već rastezali u ranijim trudnoćama. Veći trbuh obično imaju trudnice koje nose više djece, koje imaju više plodne vode, kao i one koje imaju veliko dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.