Trudna Miranda Kerr priznala što sigurno neće raditi kad rodi bebu

Foto: YouTube/Instagram

IAKO još uvijek nisu otkrili termin poroda njihova prvog zajedničkog djeteta, Miranda Kerr i suprug Evan Spiegel, osnivač Snapchata, progovorili su o bebi, odnosno onome što sigurno s njom neće činiti nakon rođenja. 

Možda to ne bi bila tolika vijest da u nju nije uključena upravo Evanova tvrtka, na kojoj je izgradio carstvo, ali dok ostali koriste uslugu Snapchata da bi objavljivali svoju svakodnevicu i dijelili je s poznatim i nepoznatim ljudima, oni usluge jedne od trenutno najvećih platformi društvenih medija sigurno neće koristiti. Barem ne javno. 

Priznala je to Miranda u nedavnom Jimmy Kimmel Live! showu, kad je otvoreno progovorila o ljubavi i braku s mlađahnim Evanom.

Otkrila je kako su se upoznali, kako su se zaljubili i kad ju je Jimmy na koncu pitao hoće li, kao i sav ostali svijet koristiti Snapchat kao medij na kojem će objavljivati novosti i fotografije njihove bebe, Miranda se zgrozila. 

"Ne, nipošto! Ne! Moj suprug je jako privatna osoba i tako nešto sigurno nećemo raditi", otkrila je, iako se Snapchatom koristi gotovo svaki dan jer je tako povezana sa svojom obitelji, posebno dragim ljudima u Australiji. Ali na privatnoj osnovi, bez javnih objava. "Tako će i ostati jer javnost ne treba znati što radimo u privatnom životu".  

S obzirom na to da se oboje klone javnih izjava i objava, svijet još uvijek nije doznao kada bi Miranda trebala roditi, ali sigurno znamo tko se bebi jako veseli. 

Veliki brat Flynn, šestogodišnji Mirandin sin kojeg je dobila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, a koji je Mirandu i prije vjenčanja s Evanom znao pitati kada će dobiti brata ili seku. 

Čedna Miranda, znamo i to, čekala je vjenčanje za svoju prvu "noć" s Evanom, pa kad je par konačno rekao "da", Flynn se odmah prišuljao maminu trbuhu i s nadom je pitao: "Je li beba već unutra?". 

A jako je lijepo što se njihovoj bebi ne vesele samo njih troje, već i Orlando Bloom koji je s Mirandom ostao u jako dobrim odnosima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Miranda Kerr, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Miranda Kerr. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.