Tata postao popularan jer živi s pet cura, a ovako mu izgleda život

Foto: Instagram

ZNATE kako tate dviju curica uvijek kažu da su u vječitoj manjini, uz dragu ženu naravno pa da zbog toga moraju češće birati muško društvo ili, kako se to kod nas često kaže, mogli bi nabaviti muškog kućnog ljubimca da dobiju pojačanje.

No, što bi na sve to rekli očevi s tri curice i dragom ženom? Ili očevi s četiri curice i ženicom?

Rekli bi - život je jedan divan kaos prepun ljubavi i napornih trenutaka, a da uspijete preživjeti, valja ostati prizeman i realan. 

Tada ćete shvatiti da život u društvu 5 ženica može biti itekako divan i zabavan. Na realan način. I ako ste spremni da će vam dan biti pun uspona i padova. 

A kako to izgleda u pravom životu gotovo svakodnevno pokazuje na svijetu najpopularniji tata 4 kćeri, znan kao Father of Daughters, aka FOD. 

Vjerojatno ste i čuli za njega. Ime mu je Simon Hooper, živi u Velikoj Britaniji, direktor je konzultantske tvrtke, a sa suprugom Clemmie ima Anyu, Marnie, Ottilie i Delilah. Dvogodišnje blizanke, sedmogodišnjakinju i desetogodišnjakinju. 

 


Simon je postao prava senzacija na Instagramu, a iako i Clemmie ima svoju stranicu Mother of Daughters, tata je ipak popularniji. 

 

Tata svoj život pokazuje malo karikirano da naglasi poantu i u svojim postovima otvoreno progovara o svakodnevnim izazovima koje prolazi. Fanovi su očarani curama, a tata redovno dobiva porcije savjeta te se svaki post pretvara u dobru raspravu.

Za razliku od tate koji iz suživota s curama svakodnevno uči i proživljava svašta, mama Clemmie svoj život s curama prikazuje na malo običniji način. Onako kako briju i druge mame djevojčica. 

Ne čudi stoga što je u moru mama, tata sa svojim pogledom na svijet postao malo popularniji. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.