Šokirani roditelji pokazali kako im se sin skoro ugušio poklopcem od bočice

Foto: 123RF

VIDEO roditelja kojim su upozorili na neočekivanu opasnost postao je viralan. Kelly Jones iz Enfielda objavila je snimku u kojoj je njen partner Joe demonstrirao kako se njihov sin umalo ugušio nakon što mu je poklopac bočice zapeo na nosu i ustima. Dječak nije mogao doći do zraka i umalo je sve završilo tragično.

Nakon što su na Facebooku objavili video koji je podijeljen više od 45 tisuća puta, roditelji su pojasnili što se dogodilo.

“Kao što možete vidjeti, to je obična bočica za bebe, a moj sin se uvijek igra poklopcem. Grize ovaj dio kad mu niču zubi. Moja žena je mislila da balansira njime na nosu, ali on je zapeo. Prekrio mu je cijela usta i nos pa nije mogao disati. Uspio sam ga maknuti na vrijeme. Ovo je za sve roditelje, kumove, bake i djedove, želimo da svi budu svjesni da poklopac bočice može biti vrlo opasan”, kazao je Joe u snimci.

Ljudi su im zahvalili na upozorenju i priznali da se njihova djeca igraju poklopcima na isti način, a nikad nisu posumnjali da bi to moglo uzrokovati ovakvu tragediju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.