Sjećate li je se? Iznenadit će vas kako danas izgleda i tko joj je sestra

Foto: Pinterest, Instagram 

SJEĆATE li se buckaste Juanite Solis - kćerke Eve Longorije iz proslavljene serije Očajne kućanice? Danas je neprepoznatljiva, a šokirali smo se i kada smo saznali tko je njena polusestra. 

Riječ je o glumici Madison De La Garza koja će za točno 20 dana napuniti 15 godina i koja danas, u odnosu na nama znanu Juanitu Solis, izgleda zaista neprepoznatljivo. 

Madison se proslavila glumeći kćer Gabrielle Solis, odnosno najpoznatije kućanice Eve Longorije. U seriji je bila prisutna od 2008. do 2012. godine pa je publika već imala priliku doživjeti njenu preobrazbu iz male djevojčice u djevojčicu, no iako je od tada radila na još nekim filmskim projektima naša je javnost nije imala prilike vidjeti posljednjih godina. 

Zato smo se i iznenadili, i priznajemo - ne bismo je nikada prepoznali. Unatoč tome što nije postala još jedna u nizu holivudskih mršavica. Ipak - još je u uvijek u svojim nježnim godinama i vjerujemo da njena daljnja preobrazba tek slijedi. 

A malo je poznat i podatak da je baš ona polusestra danas hiper popularno američke pjevačice, autorice i također glumice Demi Levato. Zanimljivo je da su obje svoje karijere "zapečatile" te 2008. godine - Madison sa svojom ulogom Juanite, a Demi svojim albumom prvijencem Don't Forget koji se malo nakon pojavljivanja na tržištu našao na drugom mjestu američke Billboard ljestvice. 

Demi ima još dvije sestre, Amber i još jednu polusestru - Dallas Lovato koja se također našla u glumačkim vodama.

 

 Demi Lovato i mala seka Madison  

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.