Selfijem s četkom za wc Mayim Bialik još jednom potvrdila da je super mama

Foto: Facebook

ZABAVLJA nas na malim ekranima, ali i svojim postovima na Facebooku - kao mama. Mayim Bialik aka Amy iz Teorije velikog praska ovim je postom očitala malu lekciju svojim sinovima koji su, baš dok je ona čistila wc školjku došli tužni i žalosni jer eto ona nema Spotify Premium, a njegov tata i njen bivši suprug - ima. Zašto ga onda ne može imati i ona? 

"Baš su pronašli pravo vrijeme da se žale", napisala je to Mayim ispod ove urnebesne fotografije s kojom se može poistovjetiti baš svaka mama na svijetu, no - shvatila je ona odmah kako im baš u tom trenutku može jako dobro objasniti onaj nama velikima poznati koncept da je kod susjeda trava uvijek zelenija. 

Djeca uvijek nađu nešto što silno žele, a nemaju, i uvijek misle da su baš oni jedini kojima roditelji nešto neće kupiti ili dati. 

"Nama rastavljenim roditeljima to je još i očitije jer djeca stalno ističu te razlike koje im jedan roditelj da, a drugi ne da.", zaključio je netko ispod njenog posta kojeg su inače svi odreda prozvali pravim trenutkom za učenje, a samu Mayim prozvali savršenom mamom kojoj je realnost važnija od svega. 

>>Nikada svoju djecu nisam forsirala da znaju i budu kao drugi<<< 

No, komentatori su usput Mayim dali i jedan dobar savjet. "Iskoristi taj trenutak - uhvatili su te nespremnu u čišćenju wc školjke, pa ako žele Spotify Premium da mogu bezbrižno slušati svoju muziku, samo im daj tu četku i zaradit će ga. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.