Sedam tjedana nakon rođenja sina, Bode Miller otkrio je njegovo ime

Foto: Instagram

SKIJAŠ Bode Miller i njegova supruga Morgan tek su sada, sedam tjedana nakon rođenja sina, otkrili ime dječaka. Legendarni skijaš gostovao je u showu ''Today'' i u razgovoru sa Savannom Guthrie otkrio da najmlađi član obitelji Miller nosi ime Easton Vaughn Rek.

''Ako postoji stvar koja može pomoći da zacijelite i popunite prazninu u srcu, to je beba, a on je doista poseban. Unatoč nedostatku sna, uživamo u trenutku'', izjavio je Miller.

Ime su i sami birali dugo. Dječaka su oko tri tjedna zvali ''braco'', a još uvijek se teško nose s tragičnim gubitkom kćeri Emeline.

''Dani prolaze sporo, ali mjeseci lete. Polako počinjemo ići prema naprijed. Trudimo se biti pozitivni, ali nije lako. Mislim da i neće postati lakše'', pojasnio je Miller.

Podsjetimo, 19-mjesečna Emeline utopila se 9. lipnja u bazenu u dvorištu kuće prijatelja u Kaliforniji u kojoj je obitelj Miller bila na odmoru. Iako je hitna pomoć brzo stigla, djevojčici nije bilo spasa. Prevezena je u bolnicu gdje su liječnici proglasili smrt.

Bode i Morgan Miller sada pokušavaju osvijestiti druge roditelje o opasnosti od utapanja.

''Moja misija je potaknuti pedijatre da o tome više govore. Mislim da to nedostaje. Nikad nisam čuo o utapanju ni riječi od pedijatra i cilj mi je usmjeriti energiju na područja gdje je moguće napraviti promjenu. Veza između pedijatara i roditelja je doista snažna'', dodao je Miller koji sa suprugom Morgan ima još dvojicu sinova, petogodišnjeg Samuela i trogodišnjeg Nasha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.