Rodit će u skoro isto vrijeme

Foto: Instagram

MOŽETE LI vjerovati da će ove dvije prijateljice roditi gotovo u isto vrijeme? Vjerujemo da ste se na prvu začudile što je lijeva, viša žena uopće trudna, no da - to je samo još dokaz koliko je svaka žena različita i koliko svaka "raste" na svoj način. I nema to baš toliko veze s kilogramima, to ste se, vjerujemo, mnoge od vas već uvjerile. 
 
Na fotografiji koju su snimile nalaze se dvije stare školske cimerice - lijeva mama je model i fitnes trenerica koja vježba svaki dan, a krajem ožujka očekuje svoje treće dijete. Desno je njena prijateljica koja čeka drugo dijete, a koje je ovih dana već možda i rodila. Dakle, među njima je manje od četiri tjedna razlike, a razlika u veličini - očigledna je.

 
 
Svaka trudnoća je priča za sebe i svaka od njih ostavlja drugačije posljedice na naše tijelo. Zato ne brinite ako slučajno izgledate kao da nosite trojke ili vam se svi čude što vam se trbuh još uvijek ne nazire, a vi već dobrano osjetite svoju bebu kako vježba u vama.  
 
Do ove fotke javnost je došla kada je fitnes trenerica Chontel Duncan iz Australija zapanjila svijet na Instagramu s još jednim trudničkim six packom, no s obzirom na svakodnevno vježbanje te besprijekorno mišičavo tijelo prije trudnoće, mi se ovim pločicama uopće ne čudimo. Uostalom, beba ih je propisno pogurala prema gore, a iako se to na fotografijama ne može vidjeti, vjerujemo da ih je prilikom slikanja prilično napela.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.