Putnika dirnula gesta para koji je putovao s bebom: "Ovakvi roditelji su rijetkost"

Foto: Pixabay

RODITELJI koji putuju s bebom mogu biti pod stresom, osobito ako brinu hoće li njihovo dijete ometati druge. Zato je jednog putnika dirnula gesta roditelja sedmomjesečnog djeteta, s kojima je dijelio avion. U objavi na Redditu podijelio je fotografiju paketića koji su roditelji podijelili putnicima oko sebe.

"Neki roditelji su toliko pažljivi prema drugima. Samo su sjeli u avion i svima nam dali ovo", napisao je i fotografirao poruku roditelja, čepiće za uši i slatkiše.

"Ovo je moj prvi let i zbog toga bih se mogao uplašiti ili bi me mogle zaboljeti uši. Uživajte u ovim slatkišima (bez šećera) i iskoristite čepiće za uši ako postanem malo bučan. Dat ću sve od sebe da prespavam cijeli let", stajalo je u poruci koju su roditelji napisali u ime svog sina Huga.

Otkako je objava podijeljena na Redditu, skupila je stotine komentara ljudi koji su pohvalili pažljive roditelje i podijelili svoja iskustva letenja s djecom.

"Ne smeta mi uplakana beba ili nervozno dijete, već roditelji koji ne mare što se njihova djeca pretvaraju u demone kojima treba egzorcizam. Ovakvi roditelji su rijetkost i zaslužuju svaku pohvalu", smatra jedna osoba.

"Čak ni drugi roditelji ne žele trpjeti vrištanje tuđe djece pa je lijepo od njih što su svjesni tog problema. Mnoge nije briga", slaže se druga.

"Nikad nisam imao problema sa svojim bebama u avionu, ali dodatni stres zbog osuđujućih pogleda putnika nikad ne pomaže", navodi treća.

"Tužno je da se roditelji moraju ispričavati što njihova beba uopće postoji", tvrdi četvrta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.