Princ William mogao bi propustiti rođenje kraljevske bebe

Foto: EPA-EFE

PRINCA Williama tjedni dijele od trenutka kada će postati ponosan ujak bebe svog brata princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle. Međutim, zbog kraljevskih dužnosti mogao bi propustiti taj važni trenutak.

Naime, Kensingtonska palača je objavila da će krajem travnja na poziv novozelandske premijerke Jacinde Ardern posjetiti tu zemlju kako bi odao počast žrtvama u Christchurchu koje su stradale u stravičnoj pucnjavi 15. ožujka. Točan datum njegovog putovanja još nije otkriven.

Prema nagađanjima, termin porođaja Meghan Markle je krajem travnja. Par nije otkrio je li ta informacija točna, ali ako jest, moguće je da će se rođenje bebe poklopiti s putovanjem princa Williama, koji će u tom slučaju propustiti rođenje nećaka ili nećakinje. 

Ovo nije prvi put da se Williamove poslovne obveze preklapaju s važnim trenutkom u životu njegovog brata. Kao predsjednik Engleske nogometne asocijacije (FA) trebao je prisustvovati finalnoj utakmici FA kupa istoga dana kada se održalo vjenčanje princa Williama i Meghan Markle. Ipak, bio je kum bratu pa je tu obvezu otkazao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.