Predivan trenutak kada beba prvi put vidi svoju mamu

Screenshot: Youtube

NE ZNAMO, rijetki znaju, kako je to roditi se i živjeti, a da ne vidite svijet onako kako ga vide drugi samo zato što imate problema s vidom. Ali kada samo pomislimo kako je to biti maleno dijete koje uči o svijetu, o svojim roditeljima i okruženju u kojem raste uz pomoć opipa i onda mu po prvi put stavite naočalice. Trenutak kada dijete prvi put dobro pogleda svoje roditelje, svoju mamu i prepozna je - automatski nam mami veliki osmjeh na lice i suzicu u oku. 
 
Tako je bilo s ovim četveromjesečnim dječaćićem iz Seattlea, koji je rođen s okularnim albinizmom, poremećajem koji osim na očima, kod nekog utječe i na promjene boje kose ili kože. 
 
Maleni Leopold Wilbur Reppond, kako prenosi Daily Maily, prije tjedan dana dobio je naočale, a ovaj dirljiv trenutak kada maleni prvi put vidi svoje roditelje, snimio je njegov tata David koji je prilikom snimanja plakao od sreće.

 

Trenutak je zaista dirljiv jer je maleni Leo ispočetka bio zbunjen svim tim novim bojama i oblicima koje je do tada vidio samo u obrisima i tada mu se konačno ukazao lik majke kojeg je povezao s njenim glasom. Predirljivo, zar ne? 
 
Nakon početnom privikavanja na novo okruženje, dječačić je sada, kako je ispričao njegov tata David, puno sretniji, obožava biti vani, promatrati sve što se oko njega događa. I naravno, puno se više smije i jednostavno uživa u svemu što vidi.  
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.