Pojavio se video s darivanja Meghan Markle i otkrio nove detalje o spolu bebe

Foto: EPA-EFE, Instagram

ZABAVA darivanja bebe Meghan Markle i princa Harryja koja se prošloga tjedna održala u New Yorku još uvijek je tema o kojoj svi pričaju.

Naime, Serena William, Meghanina bliska prijateljica, u jednom je luksuznom njujorškom hotelu priredila zabavu kojoj je prisustvovalo 15-ak najbližih prijatelja bivše glumice.

Iako je sve bilo organizirano u tajnosti i najužem krugu prijatelja, neki detalji ipak su procurili u javnost pa je tako sudeći prema ružičastim kolačićima koji su bili servirani zaključeno da je riječ o djevojčici.

Također, ružičasta boja prevladavala je i u cvjetnim aranžmanima koje je na Instagramu objavila Lewis Miller, a koji su kasnije donirani organizaciji Repeat Roses koja reciklira cvijeće i šalje humanitarnim organizacijama u New Yorku.

Na jednom Instagramu profilu za fanove kraljevskog para sada je objavljen i video koji prikazuje slatki stol na kojem se nalazila torta i puno kolačića koji, čini se, otkrivaju da se na zabavi slavio dolazak djevojčice. 

Sve je u ružičasto-bijelo-zelenim tonovima, a na zabavama za dječake najčešće prevladava plava boja.

Čini se da je bivša Meghanina kolegica, glumica Abigail Spencer, ipak pokušala sve zavarati pojavivši se pred hotelom s plavom vrećicom u rukama zbog čega je prvotno zaključeno da Meghan Markle i princ Harry očekuju rođenje sina.

Meghan Markle je nakon petodnevnog odmora u Americi sa suprugom otputovala u Maroko, a porođaj se očekuje u travnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.